We use cookies to ensure that we give you the best possible experience on our website - read more or close this message

Benadering van de jachthaven

De benadering van de jachthaven is zeer rechtlijnig, maar u dient op uw hoede te zijn tijdens laagwaterspringtij. Vaar stroomopwaarts en laat Greenbank Quay aan bakboord. U ziet de jachthaven in het voorbijvaren aan Boyers Cellars - een commerciële landingsbrug met diep water. Blijf dicht bij de buitenste pontons van de jachthaven en vaar tussen deze en het baken met kardinale markering E in. Dit toont de rand van het  gedregde gebied. Meer aan de hamerkopponton voor bezoekers aan.

Wanneer u arriveert, belt u de jachthaven via VHF-kanaal 80 of met de telefoon op de ponton. Vervolgens zal de jachthavenreceptie u een ligplaats toewijzen. Zodra u op de ligplaats ligt, gelieve u naar de receptie te begeven, waar u de veiligheidscode van de jachthaven zult ontvangen voor de promenades en de toiletten- en doucheblokken.

's Nachts arriveren

Gebruik een zaklamp om het reflecterende paneel op de boeien van de Penryn River aan bakboord te vinden. Zeil westwaarts. Meer aan de hamerkopponton voor bezoekers aan en informeer de jachthaven dat u aangekomen bent. De receptie is 24 uur per dag bemand.

Binnenbassin van de jachthaven

De jachthaven wordt in tweeën verdeeld door een boom die aan weerszijden door een getijdemeter gemarkeerd wordt. De boom komt droog te liggen op 1,8 m boven reductievlak. Gelieve ervoor te zorgen dat er voldoende diepte voor uw vaartuig is alvorens de boom te overschrijden. Bezoekers dienen het binnenbassin enkel in te varen nadat ze groen licht van het jachthavenpersoneel gekregen hebben.